Kantoor@oog.nl
Postbus 9853
1006 AN Amsterdam
T: 020 - 640 09 82

Onze adviseurs

Ga naar de pagina van 'Rob Naarden'

Passend onderwijs

Wie nu extra ondersteuning voor een leerling wil regelen, moet met vuistdikke rapporten bewijzen dat een leerling écht een stoornis heeft. Passend onderwijs maakt daaraan een einde.

Personeelsbeleid

Goed onderwijs begint bij kwalitatief sterke leraren. Het in huis hebben van bekwame leraren is echter nog geen garantie voor goed onderwijs. Het benutten van de kwaliteiten van leraren ten faveure van de school, nu en in de toekomst, vraagt om planmatig en zorgvuldig personeelsbeleid

Integrale Kindcentra

Brede school, sterrenschool, integraal kindcentrum en educatief centrum Scholen, kinderopvang, peuterspeelzalen, ouders, opvoedorganisaties en andere maatschappelijke organisaties werken steeds vaker samen in de wijk, het dorp of in de stad. Organisaties komen tot nieuwe samenwerkingsvormen.

Bestuur & management

Bestuurders en managers hebben verschillende rollen en verantwoordelijkheden en acteren op onderscheidende niveaus. Analyseren, organiseren, formuleren, reageren en sturen

Administratiekantoor

Een foutloze en geruisloze administratie is de ruggengraat van uw organisatie. Zonder goed beheer geen beleid. Het AK van OOG kan dat voor u doen, maar we ondersteunen ook grotere besturen die hun eigen administratie voeren. Het proces van insourcing en als achterwacht.

Managementsupport

Hoofd- en bijzaken onderscheiden valt niet altijd mee. Zeker niet met een overvolle agenda. Onvoorziene werkzaamheden, crisissituaties of bijzondere activiteiten vormen dan vaak de spreekwoordelijke druppel. U verliest zicht op het reilen en zeilen in uw organisatie en het privéleven schiet er vaak bij in.

Contact

OOG onderwijs en jeugd
Postbus 9853
1006 AN Amsterdam

Postjesweg 175, BG

 

 

Financiël Administratie OOG: T (020) 303 3140
   
Bereikbaarheid voor klanten
T debiteurenadministratie: (020) 303 33 41
T crediteurenadministratie: (020) 303 33 31
T personeels- en salarisadministratie: (020) 303 33 30
E debiteurenadministratie: debiteuren@oog.nl
E crediteurenadministratie: crediteuren@oog.nl
 
Bereikbaarheid algemeen
T algemeen nummer: (020) 640 09 82
T Alternatief nummer:
(In geval van telefoon storing)
06 478 081 05
E algemeen e-mailadres: kantoor@oog.nl

 

 

 

 

Met eigen vervoer

Vanuit Alkmaar/ Zaanstad/ Coentunnel.

A10 ring Amsterdam-West richting Den Haag, afslag 105. Bij stoplichten rechtsaf en de volgende linksaf. U rijdt langs het ziekenhuis. Bij rotonde rechtdoor. Neem 1e straat rechts (asfaltweg). Blijft op de asfaltweg (weg gaat met bocht naar rechts). Bij de volgende rotonde staat schuin voor u het gebouw “175”. Zie verder parkeren.

Vanuit Amsterdam-Zuid/ Den Haag/ Leiden/ Utrecht.
A10 ring Amsterdam-West richting Zaanstad, afslag S106. Bij stoplichten linksaf over de snelweg heen. Verlaat direct de S106 richting World Fashion Center. Bij stoplichten linksaf en bij rotonde rechtdoor gaan (=Derkinderenstraat). Doorrijden tot de volgende rotonde. Bij deze rotonde staat aan de rechterkant van de weg (op de hoek van de Derkinderenstraat en de Postjesweg) het gebouw “175”. Zie verder parkeren.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op het terrein van OOG, waar ons kantoor over een aantal bezoekersplaatsen beschikt. Het is aan te bevelen om een parkeerplaats te reserveren. Dit kunt u doen door contact op te nemen met Aart Jan Huizing via 020-3033110 of via aj.huizing@oog.nl of via Yvette Wettstein via 020-3033195 of via y.wettstein@oog.nl .
De ingang van het parkeerterrein is gelegen om de hoek aan de Derkinderenstraat, tussen het kantoor en huisnummer 88. U wordt verzocht bij de slagboom bij OOG aan te bellen en te vermelden met wie u een afspraak heeft.

In het geval er geen plaats is op ons parkeerterrein kunt u uw auto rondom het kantoor van OOG parkeren. In onze wijk geldt wel betaald parkeren. U kunt contant betalen en met een chipknip. Bij het betalen moet u uw kenteken invoeren. Het parkeersysteem geeft geen parkeerkaartje.

De dichtstbijzijnde oplaadpaal is de Willy Sluiterstraat, daarna de Johan Greivestraat

Met openbaar vervoer
Met de metro: op circa acht minuten lopen van het kantoor is een halte van de metro-ringlijn (lijn 50 – Isolatorweg – Gein), halte Postjesweg. Bij het verlaten van het metrostation gaat u linksaf de Postjesweg op. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Bij de volgende rotonde is het gebouw “175” aan uw rechterhand.

Met de bus: op 1 minuut lopen van het kantoor is op de Postjesweg een bushalte van lijn 18 (NS-Station Amsterdam Centraal – Slotervaart), halte Postjesweg/Derkinderenstraat.

Voor exacte reistijden wordt u geadviseerd contact op te nemen met Openbaar Reisinformatie via telefoonnummer 0900-9292 of te kijken op www.9292ov.nl .
 

In het gebouw “Postjesweg 175”
De receptie van OOG onderwijs en jeugd is gevestigd op de begane grond.

map

Downloaden van de route beschrijving.