Kantoor@oog.nl
Postbus 9853
1006 AN Amsterdam
T: 020 - 640 09 82

Onze adviseurs

Ga naar de pagina van 'Marco Stoute'

Passend onderwijs

Wie nu extra ondersteuning voor een leerling wil regelen, moet met vuistdikke rapporten bewijzen dat een leerling écht een stoornis heeft. Passend onderwijs maakt daaraan een einde.

Personeelsbeleid

Goed onderwijs begint bij kwalitatief sterke leraren. Het in huis hebben van bekwame leraren is echter nog geen garantie voor goed onderwijs. Het benutten van de kwaliteiten van leraren ten faveure van de school, nu en in de toekomst, vraagt om planmatig en zorgvuldig personeelsbeleid

Integrale Kindcentra

Brede school, sterrenschool, integraal kindcentrum en educatief centrum Scholen, kinderopvang, peuterspeelzalen, ouders, opvoedorganisaties en andere maatschappelijke organisaties werken steeds vaker samen in de wijk, het dorp of in de stad. Organisaties komen tot nieuwe samenwerkingsvormen.

Bestuur & management

Bestuurders en managers hebben verschillende rollen en verantwoordelijkheden en acteren op onderscheidende niveaus. Analyseren, organiseren, formuleren, reageren en sturen

Administratiekantoor

Een foutloze en geruisloze administratie is de ruggengraat van uw organisatie. Zonder goed beheer geen beleid. Het AK van OOG kan dat voor u doen, maar we ondersteunen ook grotere besturen die hun eigen administratie voeren. Het proces van insourcing en als achterwacht.

Managementsupport

Hoofd- en bijzaken onderscheiden valt niet altijd mee. Zeker niet met een overvolle agenda. Onvoorziene werkzaamheden, crisissituaties of bijzondere activiteiten vormen dan vaak de spreekwoordelijke druppel. U verliest zicht op het reilen en zeilen in uw organisatie en het privéleven schiet er vaak bij in.

Contact

OOG onderwijs en jeugd
Postbus 9853
1006 AN Amsterdam

Postjesweg 175, BG

OOG verhuist.
Met ingang van 30 november 2020 is ons bezoekadres
Maassluisstraat 2, 1062 GB Amsterdam

 

 

Financiële Administratie OOG: T (020) 303 3140
   
Bereikbaarheid voor klanten
T debiteurenadministratie: (020) 303 33 41
T crediteurenadministratie: (020) 303 33 31
T personeels- en salarisadministratie: (020) 303 33 30
E debiteurenadministratie: debiteuren@oog.nl
E crediteurenadministratie: crediteuren@oog.nl
 
Bereikbaarheid algemeen
T algemeen nummer: (020) 640 09 82
E algemeen e-mailadres: kantoor@oog.nl

 

 

Routebeschrijving OOG onderwijs en jeugd

Postadres: Postbus 9853, 1006 AN Amsterdam

Bezoekadres: gebouw “175”, Postjesweg 175 – begane grond, 1062 JN Amsterdam

T: (020-)64.00.982 - E: kantoor@oog.nl - I: www.oog.nl

Met eigen vervoer

Vanuit Alkmaar/ Zaanstad/ Coentunnel.
A10 ring Amsterdam-West richting Den Haag, afslag 105. Bij stoplichten rechtsaf en de volgende linksaf. U rijdt langs het ziekenhuis. Bij rotonde rechtdoor. Rijd rechtdoor en ga bij de volgende rotonde linksaf (=Postjesweg). Bij de volgende rotonde gaat u rechts. Pand 175 is direct aan uw linkerhand. Zie verder parkeren.

 

Vanuit Amsterdam-Zuid/ Den Haag/ Leiden/ Utrecht.
A10 ring Amsterdam-West richting Zaanstad, afslag S106. Bij stoplichten linksaf over de snelweg heen. Verlaat direct de S106 richting World Fashion Center. Bij stoplichten linksaf en bij rotonde rechtdoor gaan (=Derkinderenstraat). Doorrijden tot de volgende rotonde. Net voor de rotonde staat aan de rechterkant van de weg (op de hoek van de Derkinderenstraat en de Postjesweg) het gebouw “175”. Zie verder parkeren.

Parkeren

  • Uw auto kunt u parkeren op het terrein van OOG, waar ons kantoor over een aantal bezoekersplaatsen beschikt.
  • De ingang van het parkeerterrein is gelegen om de hoek aan de Derkinderenstraat, tussen het kantoor met huisnummer 86 en La Verna (nr 82). U wordt verzocht bij de slagboom bij OOG aan te bellen (selecteer via pijltje OOG) en te vermelden met wie u een afspraak heeft.
  • Indien er plaatsen beschikbaar zijn, dan kunt u uw auto op ons terrein parkeren.
  • Ingeval er geen parkeerplekken zijn, dan kunt u uw auto rondom het kantoor van OOG parkeren. In onze wijk geldt wel betaald parkeren. Bij het betalen moet u uw kenteken invoeren. Het parkeersysteem geeft geen parkeerkaartje.

In de buurt van OOG zijn divers oplaadpalen voor elektrische auto’s; zie einde van dit document

Met openbaar vervoer
Met de metro: op circa acht minuten lopen van het kantoor is een halte van de metro-ringlijn (lijn 50 – Isolatorweg – Gein, of lijn 51 – Isolatorweg – Centraal Station), halte Postjesweg. Bij het verlaten van het metrostation gaat u linksaf de Postjesweg op. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Bij de volgende rotonde is het gebouw “175” aan uw rechterhand.

Met de bus: op 1 minuut lopen van het kantoor is op de Postjesweg een bushalte van lijn 18 (NS-Station Amsterdam Centraal – Slotervaart), halte Postjesweg/Derkinderenstraat.

Voor exacte reistijden wordt u geadviseerd contact op te nemen met Openbaar Reisinformatie via telefoonnummer 0900-9292 of te kijken op www.9292ov.nl .
 

In het gebouw “Postjesweg 175”
De receptie van OOG onderwijs en jeugd is gevestigd op de begane grond.

Oplaadpalen elektrische auto’s in de buurt van OOG
De gemeente Amsterdam heeft een duidelijke website waarop te zien is waar een oplaadpaal is én of die op een bepaald moment beschikbaar is.

Op deze site op Legenda klikken waarmee het menu open gaat. Onderin het menu typt u de postcode 1062 JN.

In het menu is de uitleg van groen, blauw en rood weergegeven.

Op de kaart geeft het rode vlaggetje de locatie van 1062 JN weer. Het kantoor van OOG ligt wat meer naar rechts, over de rotonde (hoek met de Derkinderenstraat). De dichtstbijzijnde oplaadpaal is de Willy Sluiterstraat , daarna de Johan Greivestraat. Zie plattegrond hieronder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Downloaden van de route beschrijving.